Αρκετές φορές, όταν επισκέπτεστε το nail salon που περιποιείστε τα νύχια σας, θα έχετε πιάσει στα χέρια σας την παλέτα με τις διαθέσιμες αποχρώσεις και οπωσδήποτε το μάτι σας θα έχει πέσει στα μεταλλικά χρώματα. Το θέμα είναι, έχετε τολμήσει να τα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας;

Αυτή η τάση προσφέρει ένα μοντέρνο και λαμπερό στιλ στο μανικιούρ και είναι ιδανική για ειδικές περιστάσεις ή για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν με τα νύχια τους. H Κaty Perry που αγαπάει τα εκκεντρικά looks και ποτέ δεν έχει φοβηθεί το avant-garde, υιοθέτησε την τάση των metallics, την οποία συνδύασε με ένα φουτουριστικό outfit που είχε πολλά να πει.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο American Idol με ένα τοπ που έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Kate Barton και παρέπεμπε σε καρχαρία. Όπως έγραψε η Katy Perry στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «If you see a shark, you’re left-brained. If you see #idol tonight, you’re my bestie». Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, επέλεξε ένα μανικιούρ σε μεταλλικό ασημί χρώμα δια χειρός του nail artist Diem Truong, δίνοντας λάμψη στην κυριολεξία from tips to toes. To υπόλοιπο beauty look της περιλάμβανε κυματιστά μαλλιά με wet look και μακιγιάζ με λάμψεις, το οποίο επιμελήθηκε ο makeup artist Michael Anthony. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής, το τοπ της έσπασε, τα νύχια της όμως έμειναν άθικτα.

Λίγα λόγια για την μεταλλική τάση στο μανικιούρ

Η μεταλλική τάση στο μανικιούρ είναι μια δημοφιλής τάση που προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα στα νύχια. Περιλαμβάνει τη χρήση μεταλλικών χρωμάτων ή αξεσουάρ για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο οπτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε τη μεταλλική τάση στα νύχια με διάφορους τρόπους: Χρησιμοποιήστε μεταλλικά χρώματα, όπως χρυσό, ασημί, χάλκινο ή μπρονζέ για να βάψετε ολόκληρα τα νύχια σας ή για να δημιουργήσετε γραμμές και σχέδια. Προσθέστε μεταλλικά αξεσουάρ, όπως μικρά μεταλλικά διαμαντάκια για να δώσετε λάμψη ή χρησιμοποιήστε μεταλλικό φίλντισι για να δημιουργήσετε ανάγλυφα σχέδια πάνω στα νύχια σας.