Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία της Αγίας Παρασκευής. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στις Αρχές με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά και μόλις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο, εντόπισαν απανθρακωμένη μια γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών.

Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γείτονες και αναμεταδίδει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη φωτιά, κάθε χρόνο συνήθιζε να γιορτάζει το Πάσχα στο σπίτι του αδερφού της. Φέτος όμως, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αποφάσισε να μην πάει στον αδερφό της και να μείνει σπίτι της.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές

Οι Αρχές έχουν εστιάσει στο να εντοπίσουν το από πού ξεκίνησε η φωτιά, και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ εξετάζουν δύο ενδεχόμενα.

  • Το ένα ενδεχόμενο αναφέρει πως η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο θερμαντικό σώμα
  • Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές, είναι η φωτιά να ξεκίνησε λόγω κάποιου βραχυκυκλώματος

Συγκλονίζει ο αδελφός της

«Είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον Παράδεισο» ανέφερε απαρηγόρητος ο αδερφός της άτυχης γυναίκας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star Channel.

Με «σπασμένη» φωνή από την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά του, ο άνδρας σημείωσε πως: «Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα πως είναι το σπίτι της αδερφής μου και από εκεί και πέρα πήρα τηλέφωνο την πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ. Έμενε μόνη της».